Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Pogradec/Gruaja rreh burrin me fshesë (VIDEO)

1 min read
Loading...

Të dhunosh një grua, është një fenomen shqetësues në Shqipëri por nga Pogradeci vjen edhe ana tjetër e medaljes. Një video e shpërndarë në rrjetet sociale tregon dhunën e ushtruar nga një grua ndaj bashkëshortit të saj. Në video dallohet teksa ajo ushtron dhunë me këmbë dhe duar, madje deri në përdorimin e fshesës.

[recent_post_slider design=”design-1″]