Aleksander Gjelaj me familjen për Krishtlindje sjellin kartolinën më të bukur

Blerand Rexhepi

Ka shumë hite, e i fundit, ai me titull “Jam shqiptar”, që u dëgjua e pëlqye shumë nga publiku shqiptar anë e kënd botës.

Është fjala për këngëtarin nga Mali i Zi, që jeton e vepron në Amerikë. Megjithatë, aktiviteti muzikor i Gjelajt përfshihet gjithëandej, në vendlinje, Kosovë, Diasporë.

Aleksander Gjelaj, jeton i lumtur pranë të shoqës dhe fëmijëve të tij. Ai, shkëlqen edhe në jetën private ashtu si në atë profesionale.

Kartolina festive e Krishtlindjeve e familjes së këngëtarit, duket perfekte.

Next Post

Në UT u mbajt koncerti i Orkestrës kamertale

Në Universitetin e Tetovës, më 24 dhjetor 2019 u mbajt koncerti i “Orkestrës kamertale të harkorëve të rinj”, i përbërë nga studentë të Fakultetit të Arteve – Programi studimor i Artit muzikor, të  udhëhequr nga Prof. Ord. Blerim Grubi. Me këtë rast ai theksoi se, ky koncert është një produkt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: