Dard të premten sjellë bombën e rradhës, një hit i jashtëzakonshëm

Blerand Rexhepi

Ylli i ri i muzikës shqiptare e që pretendon karierë ndërkombëtare Dard, këtë vit ka qenë jashtëzakonisht i suksesshëm në skenën muzikore dhe mjaft produktiv në industry, thuajse secili projekt i tij ka qenë me mjaft vëmendje si në tregun shqiptarë ashtue dhe në atë ndërkombëtarë. Dard përmes disa postimeve të fundit ka paralajmëruar se vjen me bombën e rradhës, një këngë mjaft cilësore e punuar me shumë përkushtim pasiqë ai pritet të jetë një nga artistët më të suksesshëm në industrinë muzikore në Europë e që e gjitha kjo nën kujdesin e producentit ZhBeats ndërkohë që Dard tashmë karierën e tij po e realizon nën kontratë të produksionit mjaft të njohur LoyalMusic. Djaloshi që jeton në Zvicër, paralajmëron që ditën e premte më 15 nëntor të bombardojë me këngën e re e që fansat menzi po e presin.

Next Post

Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në Kongresin III të Traumës dhe Kirurgjisë Emergjente në Tiranë

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në Kongresin III Vjetor Shqiptar të Traumës dhe Kirurgjisë Emergjente ACTES 2019. Kjo ngjarje shkencore u mbajt nga 7 e deri më 9 nëntor të këtij viti në kryeqytetin shqiptar – Tiranë. “Edukimi më i mirë për traumën dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: