Dona Matoshi dizenjatorja unike që guxon

Blerand Rexhepi

Dona Matoshi tashmë është emër i konfirmusar në botën e modës brenda dhe jashtë Kosovës. Kreacionet e saj unike janë shndërruar në dashuri të vërtet për një klientelë të gjërë, që dëshiron të mbartë në trup diçka ndryshe, femërore, elegante.

Në kreacionet e diznjatores së afirmuar Dona Matoshi nuk mungon as doza e ekstravagances dhe guximit, sidomos kur punon për artiste si Adelina Ismaili, Flaka Krelani apo Kaltrina Selimi, që janë vetëm dy nga emrat e njohur që bartin gjatë gjithë kohës fustanet e brendit “DM”.

Kreatorja nga Prishtina, ka një faqe aktive në Instagram, ku shfaq “arsenalin” e saj artistik të fushës së dizajnit të modës dhe ku le pa koment edhe shumë femra të nacionaliteteve të ndryshme, që po bëhen klientet e saj të rregullta.

Matoshi, është format tjetër mes dizajnerësh, pasi ajo eksperimenton, eksploron dhe bënë që puna e saj të jetë në një nivel dhe dimension tjetër.

Matoshi, nuk është nga ato dizenjatore të imponueshme që mund të haset kudo në media, ani pse në listën e ngushtë të artisteve më kreative, më të sukseshme dhe me më së shumti shitje./Kosovarja/.

Next Post

Në Universitetin e Tetovës sot dhe nesër mbahet Seminari i XIII Ndërkombëtar i Albanologjisë

Në Universitetin e Tetovës sot dhe nesër mbahet Seminari i XIII Ndërkombëtar i Albanologjisë, me temë: “GJUHA, LETËRSIA DHE IDENTITETI”. Seminari do t’i zhvillojë punimet në këto sesione shkencore: SESIONI I GJUHËSISË: Dialektet si pasuri gjuhësore Gjuha shqipe dhe globalizimi SESIONI I LETËRSISË: Letërsia dhe historiograa Letërsia dhe identiteti SESIONI […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: