Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Hiti i ri nga Kumrije Biba

1 min read
Loading...

Një këngë dasmash shumë me shije është realizuar nga këngëtarja e njohur e muzikës live Kumrije Biba. Një projekt mjaft i hareshëm dhe me një videoklip të realizuar në mënyrë shumë profesionale është sjellur nga këngëtarja e cila nuk din të ndalet pasiqë gjithë kohës është me angazhime por duke mos lënë anësh edhe projektet muzikore për të qenë në hap me mbështetësit e saj dhe për të ju sjellë atyre gjëra të bukura. Kumrije Biba në këtë projekt vjen mjaft elegante dhe në formë, ndërsa për të dëgjuar këngën e saj mjafton të dëgjoni në linkun në vazhdim: