I kishte munguar ekraneve muzikore; Rikthehet Blerina Zgjana me “Kolazh me këngë tabani“

Blerand Rexhepi

Është një këngëtare e dashur për publikun dhe gjithmonë ka qenë pranë tij me zërin e saj, duke i dhuruar gëzimeve familjare por edhe publikut në koncertet ku është e ftuar, kënaqësinë e muzikës popullore e jo vetëm.

Blerina Zgjana, është e  lidhur me muzikën pazgjidhshmërisht dhe këndon brenda, por edhe jashtë vendit ku është e ftuar vazhdimisht. Pas publikimit të klipit “Kur mi zbrisje shkallët” ajo duket se u tërhoq paksa nga prurja e klipeve e si duket ka menduar se momenti më i volitshëm për të sjellë një klip të ri është pikërisht tani.

Ajo po mbyll xhirimet e klipit të ri “Kolazh me kënë tabani”, xhirimet e të cilit janë bërë në Voskopojë dhe Volorekë. Blerina e ka lajmëruar ardhjen  e tij përmes publikimit të disa fotove shkëputur nga këto xhirime dhe shumë shpejt ky klip do jetë gati për publikun. Ndërkohë që presim ardhjen e klipit ju ftojmë të shijoni klipin “Kur mi zbrisje shkallët” dhe të risillni në mendje zërin e Blerinës:

Next Post

Agon, senzacioni i ri i muzikës vjen me “Për ty”

Agon Alija i njohur për publikun si AGON, është më origjinë nga Kosova, por jeton në Zvicër. Që në fëmijëri ai dallohej për talentin e tij në muzikë duke krijuar tekste dhe këngë bashkohore, ndërkohë që publiku i parë i tij ishte familja dhe shoqëria. Agon, si i ri kishte […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: