Sami Pacolli thotë ‘Hesht’

Blerand Rexhepi

Me një tekst mjaft të bukur ka ardhur me një projekt të ri këngëtari i njohur i muzikës live Sami Pacolli. Kënga titullohet ‘Hesht’ ndërkohë që ka një fabul dashurie e që si duket i kushtohet një dashurie të ‘dështuar’. Kënga e shoqëruar edhe me kitarë e bën projektin ende më të dalluar dhe më melankolik ndërsa ata të cilët vuajnë nga dashuria do e kenë më shumë problem të dëgjojnë këtë hit të këngëtarit të njohur. Videoprojekti është realizuar nga BugProduction derisa është publikuar në platformën më të madhe shqiptare ArkivaShqip.

Next Post

Tetova përsëri qyteti më i ndotur, numri ekstrem i grimcave të dëmshme të PM në ajër

Përqendrimi i substancave të dëmshme në ajër është 16 herë më i lartë se 50 mikrogramë të lejuar për metër kub. Gjithashtu, përqendrimet e grimcave PM 2.5, të cilat ishin 123 në vend të 50 mikrogramë për metër kub, u dyshuan gjatë natës. Megjithëse standardet shëndetësore botërore parashikojnë se në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: