Së shpejti një album nga KMC; Ja dueti i parë…!

Blerand Rexhepi

Është kthyer tendenca ku këngëtarët po rimodelojnë mënyrën e tyre të prezantimit tanimë jo vetëm me një single, por me një album të plotë. Kështu ka menduar edhe reperi tashmë i njohur KMC, i cili shumë shpejt do sjellë një album me plot 8 këngë. Këngën e parë e ka në bashkëpunim me një talente të re Denadën, me titull “Sun na nalin”. Le të presim projektin e ri dhe shumë shpejt edhe albumin…!

Next Post

Festa e qytetit bën bashkë shqiptarë e maqedonas në Kumanovë

Festa e qytetit të Kumanovës ka bërë bashkë të gjithë etnitetet në këtë vend në një organizim madhështorë ku të ftuar ishin artisët më të njohur të skenës nga vendi dhe rajoni. ‘Kemi bërë bashkë maqedonas dhe shqiptarë në një vend në një organizim të përbashkët për festë në sheshin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: