Erdogan përjashton nga partia ish-kryeministrin Ahmet Davutoglu?

vull

Nga aleat në armik, AKP pritet të përjashtojë nga partia ish-kryeministrin dhe kryetarin e partisë, Ahmet Davutoglu. Tezat neo-osmane të tij janë ende në themel të politikës së jashtme të Turqisë. Qëndrimi kritik ndaj kreut të shtetit turk mund të ketë pasoja: sipas mediave, partia AKP e Rexhep Taip Erdoganit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: