Kiracovski sot para Prokurorisë për rastin “Zhvatja”

vull

Deputeti Aleksandar Kiracovski mëngjesin e sotëm do të paraqitet në Prokurorinë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsion të lartë për tu marrë në pyetje lidhur me rastin “Zhvatja”.   Ai ditëve të kaluara kishte deklaruar se prokuroria duhet të frojë të gjithë politikanët të cilët kanë pasur kontakt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: