Presidenti Wilson, engjëlli mbrojtës i Shqipërisë

vull

Nga Andi MEMA Thomas Woodrow Wilson u lind në qytetin Stauton, Virxhinia të Amerikës më 28 dhjetor 1856. Gjatë shkollimi dallohej si një nxënës i zellshëm dhe orator i mirë, kreu studimet dhe mori disa diploma universitare. Ka qenë një udhëheq i lëvizjes për progres. President i Princeton University nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: