Benzinat shtrenjtohen për gjysmë denar, çmimi i dizelit mbetet i pandryshuar

vull

Për gjysmë denari rritet çmimi i  shitjes me pakicë të benzinave, ndërsa çmimi i dizelit dhe i vajit ekstra të lehtë për amviseri mbetet i pandryshuar. Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjetikë, çmimi i ri i Eurosuperit BS 95 prej sonte në mesnatë do të arrijë 67 denarë për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: