Nobelistja Bushamaui edhe zyrtarisht i ka propozuar kryeministrat Zaev dhe Cipras për çmimin Nobel për paqe për vitin 2019

vull

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, ka pranuar një letër nga Uided Bushamaui, fituese e çmimit Nobel për paqe në vitin 2015, me të cilën e njofton kryeministrin Zaev se zyrtarisht ka dërguar letër deri tek Komiteti për çmimin Nobel për paqe, me nomimin që ai dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: