Higjiena Komunale Shkup angazhon puntorë për pastrimin e Kanjonit të Matkës

vull

Për herë të parë pas një kohe të gjatë dhe pas shum kërkesave të vizitorëve, këto ditë në kuadër të bashkëpunimit me sektorin civil “Higjiena Komunale” Shkup ka staruar me angazhimin e disa puntorëve të cilët përditë do të pastrojnë Kanjonin e Matkës dhe grumbullimin e mbeturinave të hedhura jashtë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: