Ministri, Xhemaili prezanton projektin : Rruga Tetovë-Prizren nevojë e kohës

vull

Ministëri për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendore, Hisen Xhemaili në rrjetin social ka prezantuar studimin ekzistues të fizibilitetit ë përgatitur nga Agjencia e Rrugëve të Maqedonisë së Veriut jepen disa variante të mundshme për hapjen e rrugës. Varianti më i mirë sipas analizës është hapja e tunelit me […]

Ministri Xhemaili u takua me kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhi

vull

Hisen Xhemaili për ministër pa portofol i ngarkuar  për rregullore të përmirësimit të klimës investuese për ndërmarrjet vendore sot ka qëndruar në Tiran ku ka zhvilluar takime të shumta e një ndër to takimi me kryetarin e LSI-së, Monika Kryemadhin. Statusi ne rrjetin social ne facebook i ministrit Xhemaili: Në […]

Ministri Hisen Xhemaili, sot ka realizuar takim zyrtar edhe me kryetarin e Komunës së Sarajit z.Blerim Bexheti

vull

Në vazhdën e aktiviteteve të ministrit Hisen Xhemaili, sot u realizua takim zyrtar edhe me kryetarin e Komunës së Sarajit z.Blerim Bexheti. Gjatë takimit ministri informoi z.Bexheti ne lidhje me ligjin për përkrahje financiarepër ndërmarrjet vendase. Gjithashtu, ne mes ministrit dhe kryetarit të komunës u bisedua dhe dakordua për gjetjen […]

Hisen Xhemaili sot pranoi detyrën e ministrit për përmisimin e klimës investuese nga Shapuriqi

vull

Gjatë ditës së sotshme në Qeverin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, detyrën e ministrit të ri e mori Hisen Xhemaili Për më shumë statusi i ministrit të ri Xhemaili në facebook: Të nderuar, Sot pranova detyrën e ministrit për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendore nga ministri i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: