Fetai: Nuk është me rendësi kush do të përndjek, Fatimja apo Vilma

vull

Një ditë pasi nga burgu i Shutkës, Katica Janeva u shkroi kolegëve të PSP-së se të gjithë dokumentacionin për të gjitha rastet që janë nën hetim dhe procedurë parahetuese në afat tre ditor t’ia dorëzojnë Ljubomir Jovevskit, prokurorja Fatime Fetai tha se nuk është me rëndësi kush do të jetë […]

30 ditë paraburgim për Katica Janevën

vull

Gjykatësi i procedurës paraprake ka caktuar 30 ditë paraburgim për Katica Janevën, si e dyshuar e tretë në rastin “Reket”. Janeva ka të drejtë të ankimoj vendimin përmes avokatit të saj në Këshillin Penal.     Paraburgimi i Janevës vjen pas kërkesës së Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar […]

Joveski: Katica ka keqpërdorur detyrën zyrtare (video)

vull

“Duke pas parasysh se Prokurori Publik ka sjell vendim për zgjerimin e hetimit edhe ndaj prokurores speciale. Prokurori Publik ka tejkaluar kompetencat duke përfituar të mira materiale për vete dhe për persona të tjerë”, tha Joveski sipas të cilit Prokurori Publik ka pranuar ndikimin e të dyshuarit duke ndërprerë paraburgimin […]

Përveç Katica Janevës arrestohen edhe dy politikan (FOTO)

vull

Në bazë të informacioneve që posedon televizioni “Alsat”  përveç Prokurores Speciale Publike Katica Janeva, sot janë arrestuar edhe dy politikat në rastin “Zhvatja”, transmeton KohaNews.   Deri më tani emrat e tyre nuk zbulohen por pritet që e njëjta gjë të bëhet në Prokurorin Themelore Publike në konferencën për shtyp […]

Arrestohet Katica Janeva!

vull

Forcat e shumta të policisë së fundmi hynë në shtëpinë e Prokurorisë Speciale Katica Janeva në lagjen Kozle në Shkup.   Aksioni i MPB-së ishte paqësor dhe Janeva nuk rezistoi.     Prokurori i Përgjithshëm Ljubomir Jovevski ka planifikuar një konferencë për shtyp në orën 2 pasdite për të njoftuar […]

Katica u paraqit në gjykatë me avokatin  e saj

vull

Prokurorja Speciale Publike Katica Janeva është marrë në pyetje nga Prokuroria e Krimit të Organizuar si person nën hetim për rastin  “Reket” transmeton KohaNews. Për dallim nga kolegët e saj nga PSP të cilët dhanë dëshmitë e tyre si dëshmitar, Janeva erdhi së bashku me avokatin e saj Stevan Pavlevski […]

Janeva refuzoi kërkesën  për marrjen e lëndës “Titanik 3”  prej Fetait dhe Bubevskit

vull

Prokurorja Speciale Publike Katica Janeva sot vendosi të refuzojë kërkesën e avokatit Elenko Milanov, i cili mbron të akuzuarit Ismet Guri në çështjen e PSP-së të njohur si “Titanic 3”, i cili kërkoi që tu merret lënda , prokurorëve Fatime Fetait  dhe Gavril Bubevski, transmeton KohaNews. Vendimi me shkrim  Katica […]

Katica Janeva u kthye në punë dhe nuk mori ftesë në PTHP për t’u marrë në pyetje

vull

Prokurorja Speciale Publike Katica Janeva është sot  zyrtarisht është kthyer  në detyrë pas pushimeve vjetore. Janeva nuk ka marrë ende një ftesë për t’u paraqitur në Prokurori për një hetim mbi ndjekjen penale të krimit të organizuar dhe korrupsionit në çështjen Reket, informuan nga PSP, transmeton KohaNews. Në një pjesë […]

Katica Janeva pranon se është zëri i saj, paralajmëron goditje të fuqishme

vull

Prokurorja e dorëhequr Speciale, Katica Janeva është deklaruar sot pas publikimeve të video-materialeve, sidomos materiali i sotëm ku dëgjohet zëri i tij. Ajo ka pranuar se është zëri i saj, por se është keqpërdorur. “E dëgjova regjistrimin, të publikuar në portale lidhur me rastin “Reket”. Jam e shokuar se si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: