BoxMaster – produkti legjendar i KFC arriti edhe në Maqedoni

vull

BoxMaster, një prej produkteve më të njohur dhe më të dëshiruar në menynë e KFC-së, prej 03.09.2019 (e martë) është në dispozicion në katër restorantet e KFC-së në Maqedoni, prej të cilave tre ndodhen në Shkup (City Mall, Ramstore Mall, Point Retail Park) dhe një në Tetovë (Palma Mall). Produkti […]

Subscribe US Now