Home / Tag Archives: Kisha Lindore

Tag Archives: Kisha Lindore

Pse Kisha Lindore e mohoi plisin shqiptar ?

Shkruan: Fahri XHARRA Loading... Ber Hajdini shkruan :”Zhdukja e plisit në kishat Bizantine. “Kirili  dhe Metodi në Kishën katolike Shën Clementi ROMË me plisa në kokë. Në 864 fillon një lloj  rivaliteti mes latinëve dhe “ grekëve” për hyrjen e ...

Read More »
Loading...