Bekteshi pranoi Ambasadorin të sapoemëruar Kinez Zhang Zuo: Kina është një partner i rëndësishëm tregtar i Maqedonisë së Veriut, ne vazhdimisht punojmë për përmirësimin e bashkëpunimit në mes dy vendeve

vull

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi u takua sot me Ekselencën e tij Zhang Zuo, Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës Popullore të Kinës në Maqedoninë e Veriut. Në takim, Ministri dhe Ambasadori diskutuan për bashkëpunimin e deritanishëm midis dy vendeve, si dhe mundësitë për bashkëpunim në të ardhmen, veçanërisht në fushën […]

Ministrja Denaj: Pika ndërkufitare “One Stop Shop” mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

vull

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj, priti në një takim ministrin e Ekonomisë të Maqedonisë së Veriut, z. Kreshnik Bekteshi. Dy ministrat shprehën vlerësimin për nivelin aktual të bashkëpunimit ekonomik dhe shkëmbimeve tregtare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, ndërsa pohuan se ka akoma vend për forcimin e […]

Bekteshi: Janë hequr barrierat tregtare midis Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës

vull

Ministria e tregtisë dhe industrisë së Kosovës njoftoi sot ministrinë e ekonomisë së Maqedonisë së Veriut se pengesat për eksportin e mjaltit dhe patateve janë hequr. Sipas takimit të mbajtur midis ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe ministrit të tregtisë dhe industrisë së Kosovës, Endrit Shala, të zhvilluar dy javë […]

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot në Prishtinë do të ketë takim me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala

vull

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot në Prishtinë do të ketë takim me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, rreth masës së Kosovës për ndalesë të importimit  të patates dhe mjaltit nga vendi. Drejtori i Agjencisë për ushqim dhe veterinari, Zoran Atanasov sot deklaroi se do të kërkojnë nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: