Kuvend, vazhdon seanca për votimin e ministrave dhe zv/ministrave

vull

Kuvendi sot në mesditë vazhdon mbledhjen e 110 ku në rend dite do të jetë zgjedhja e anëtarëve të Qeverisë, gjegjësisht plotësimin e vendeve vakante.   Kryeministri Zoran Zaev ka propozuar Nina Angelovskën për ministre të Financave dhe Hisen Xhemailin për ministër pa resor, si dhe tre zëvendësministra: Kiril Kolemishevski, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: