Lila Filipovska nuk u përgjigj në pyetjet e gazetarëve

vull

Pas një orë marrje në pyetje tek prokurorja Vilma Ruskovska, Lila Filipovska nuk pranoi të përgjigjet në pyetjet e gazetarëve. Ajo nuk tregoi se cila është lidhja e saj për rastin “Zhvatja”, si dhe a i ka huazuar para Boki 13, transmeton Kohanews.   Në vend që të përgjigjej, ajo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: