Takimi i parë i ministrit Nuredini dhe kryetarit të komunës Bexheti

vull

Sot Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini dhe kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, zhvilluan një takim, në të cilin u theksua rëndësia e intensifikimit të aktiviteteve për mbrojtjen e mjedisit jetësor. Në këtë takim, fokusi i bisedimeve ishte në ndotjen e ajrit. Ministri Nuredini posaçërisht […]

Takimi i ministrit Nuredini me kryetarin e komunës së Prilepit: Identifikohen projektet prioritare për Prilepin

vull

“Sot Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, pati një takim me kryetarin e komunës së Prilepit Ilija Jovanoski. Në takim morën pjesë gjithashtu zëvendësministri Jani Makraduli dhe sekretarja shtetërore Ana Petrovska.   Kryetari i komunës së Prilepit shprehu kënaqësi për rolin proaktiv të Ministrit të Mjedisit Jetësor […]

Takim zyrtar i Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor z. Naser Nuredini me zëvendësambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Oto Graf

vull

Më 5 shtator 2019, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zhvilloi një takim me zëvendësambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Oto Graf.   Në këtë takim, zëvendësambasadori Graf dhe ministri Nuredini, diskutuan përparësitë dhe sfidat në fushën e mjedisit jetësor […]

Nuredini u takua me drejtorin e Shoqërisë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) për Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës z. David Oberhuber

vull

Me 15 gusht 2019, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Z. Naser Nuredini, realizoi një takim me drejtorin e Shoqërisë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) për Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe  Kosovës z. David Oberhuber. Në këtë takim u  shqyrtuan mundësitë për transferimin e përvojës gjermane dhe ekspertizës […]

Ministri Nuredini takon drejtorin e Bankës Gjermane KfW, Z. Rene Esheman

vull

“Me 13 Gusht 2019, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Z. Naser Nuredini, realizoi një takim me drejtorin e Bankës Gjermane KfW, Z. Rene Echeman. Në takim u diskutua për mbështetjen dhe bashkëpunimin e tanishëm nga Qeveria e Gjermanisë, si dhe për implementimin e projekteve të vazhdueshme ku KfW […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: