Në fillim të tetorit, qytetarët e RMV-së do të munden t’i nxjerrin dokumentet në formë elektronike

vull

Prej në fillim të tetorit, do të vihet në përdorim portali i ri nacional për shërbime elektronike i cili qytetarëve do t’u mundësojë që, përveç procedurës aktuale, dokumentet t’i marrim në mënyrë elektronike, gjegjësisht vetëm me disa klikime, duke i mënjanuar procedurat burokratike, shëtitjet prej në sporteli në sportel dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: