Tridhjetë ditë paraburgim për babë e bir – dilerë të drogës nga Tetova

vull

Prokuroria Themelore Publike Tetovë solli urdhër për zbatimin e procedurës hetimore kundër babë e bir, për të cilët ekziston dyshim bazë se kanë kryer vepër penale – prodhim të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substanca psikotrope dhe prekusorë.   “I dyshuari 53-vjeçar banor i Tetovës dhe i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: