Visar Ganiu dhe Mehmet Prishtina nga ambientet e SH.F. “Hasan Prishtina” uruan nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e vitit të ri shkollor

vull

Nga ambientet e vatrës së çmuar të diturisë që mban emrin e rilindasit dhe veprimtarit të shquar të kombit tonë Hasan Prishtina, kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu dhe Mehmet Prishtina – pinjolli i Hasan Prishtinës përcollën urimet e sinqerta për fillimin e vitit të ri shkollor. Ata me […]

Komuna e Çairit dhe Qyteti i Shkupi të koordinuara për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të bulevardeve në Çair.

vull

Komuna e Çairit dhe Qyteti i Shkupi të koordinuara për përmirësimin e infrastrukturës rrugore të bulevardeve në Çair. Fillon procesi i punës për asfaltimin e bulevardit “Krste Misirkov” në Bit Pazar Pas realizimit të aksioneve të shumta të asfaltimit të rrugëve sekondare nga ana e Komunës së Çairit, falë bashkëpunimin […]

Ganiu: Puna jonë për arsim cilësor nuk ka të ndalur!

vull

“Puna jonë për arsim cilësor nuk ka të ndalur. Pas investimeve në infrastrukturën shkollore, bashkë me drejtoreshën e shkollës fillore “Imri Elezi” znj. Merita Koxhaxhiku, udhëheqësin e projektit të USAID z. Nebojsha Mojsovski dhe drejtoreshën ekzekutive të Qendrës Maqedonase për Edukim Qytetar znj. Loreta Georgieva vendosëm sot nënshkrimet tona në […]

Reagim i Kryetarit të Komunës së Çairit Visar Ganiu për dëmtimet e Sheshit Skenderbeu!

vull

“Sheshi Skenderbeu në Shkup si vatër e kulturës dhe identitetit tonë kombëtar nuk e meriton këtë trajtim! Shpreh revoltën time jo vetëm si kryetar komune, por mbi të gjitha si qytetar që i ka të shenjta monumentet e përkujtimit të sakrificës heroike ndër shekuj. Së shpejti ky dëm i shkaktuar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: