Home / Kronika e Zezë / Tetovë, gruaja ankohet në polici, burri me rrah çdo ditë. Policia arreston burrin

Tetovë, gruaja ankohet në polici, burri me rrah çdo ditë. Policia arreston burrin

Tridhjetë e katër vjeçarja, banore e një fshati nga rrethina e Tetovës, dje ka denoncuar dhunë familjare, të cilën disa herë me radhë e ka kryer bashkëshorti i saj 34-vjeçarë, me të cilin nuk janë të kurorëzuar, ku i ka shkaktuar më shumë lëndime të dukshme trupore.

Loading...

Personi i denoncuar është privuar nga liria, dhe pas zbardhjes së plotët ë rastit, kundër tij do të pasojnë edhe padi adekuate.

Loading...