Home / Vendi / Teuta Arifi: Apelojmë deri te qytetarët, që të evitojnë qarkullimin e panevojshëm me automjetet e tyre

Teuta Arifi: Apelojmë deri te qytetarët, që të evitojnë qarkullimin e panevojshëm me automjetet e tyre

Pas ankesave të shumta të qytetarëve të Tetovës dhe banorëve të fshatrave që gravitojnë në këtë komunë se dëbora ka bllokuar rrugët  pas një kohë të gjatë me anë të një statusi është paraqitur kryetarja e Komunës së Tetovës e cila ka bërë të ditur se rrugët më në fund kanë filluar të pastrohen, transmeton KohaNews.

Loading...

Statusi në rrjetin social facebook:

Loading...