Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Мinistri Ismaili, në vizitë pune në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve - Koha News
Мinistri Ismaili, në vizitë pune në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 7

Sot ministri i Kulturës i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dr Hysni Ismaili, ishte në vizitë pune në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, ku u prit nga drejtori i këtij instituti, Dr. Skender Asani.

Мinistri Ismaili, në vizitë pune në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 8

Ministri Ismaili dhe drejtori Asani biseduan për zhvillimin e projekteve të Institutit, të cilat janë mbështetur nga Ministria e Kulturës, me ç’rast ministri i Kulturës u zotua se Ministria e Kulturës do të vazhdojë ta mbështesë Institutin në projektet kulturore dhe, veçmas, në mbrojtjen e trashëgimisë shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

Мinistri Ismaili, në vizitë pune në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 9

Edhe drejtori Asani, nga ana e tij, e falënderoi Ministrin për vizitën dhe shprehu kënaqësinë e tij për mbështetjen e Institutit dhe shfaqi bindjen se u bashkëpunimi do të rrjedhë edhe në të ardhmen. Ai e njoftoi ministrin me projektet e realizuara, me sfidat me të cilat përballet Instituti dhe me synimet që i ka ky institut në planin shkencor dhe kulturor.

Мinistri Ismaili, në vizitë pune në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve 10

Gjatë këtij vizite ministri mori pjesë edhe në promovimin e një vepre mbi Kolë Bojaxhiun, që po ashtu është mbështetur nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

By vull