Ish-kryeministri shqiptar Sali Berisha i hodhi poshtë akuzat ndaj tij dhe familjes së tij si të pabaza dhe akuzoi kryeministrin aktual Edi Rama se dëshiron të ndalojë rezistencën e opozitës.

Reagimi i Berishës vjen pasi policia shqiptare ndaloi mbrëmjen e djeshme dhëndrin e tij me akuzën e korrupsionit, pastrimit të parave dhe fshehjes së pasurisë.

Sali Berishës i është konfiskuar pasaporta dhe duhet të paraqitet rregullisht në gjykatë. 

By vull