Dafina Zeqiri po ndërmerr një hap të madh në jetën e saj.

Përkundër se ka pak kohë në lidhje të re, ajo së shpejti do martohet.

Prive e ka kuptuar këtë zhvillim ekskluzivisht dhe detajet ua sjellim përmes videos në vijim në rubrikën ‘E vërtetë, e pavërtetë’.

By vull