Duke filluar nga e hëna, 9 tetor, East East Mall po prezanton një sistem tarifash parkimi pas gati dy vjetësh që nga hapja e qendrës tregtare.

Ora e parë është falas, ndërsa 2 orët e ardhshme kushtojnë 30 denarë. Pas 3 orëve të kaluara, parkimi do të kushtojë 20 denarë çdo orë.

“Edhe pse regjimi i parkimit po ndryshon, çmimi është më i ulët se mesatarja e çmimit të parkimit në kryeqytet. Në qendrën tregtare ka disa makineri pagese, në këto lokacione: niveli 2, dalja në parking, te parkimetrat e vendosura përballë dyqaneve “Krusel” (në jug) dhe “Car Box” (veri), në niveli 1, dalje në parking, te parkingometrit e instaluar në dyqanet “Neptun” (jug) dhe “5 qendër” (veri)”, tha Qendra Tregtare.

Tek parkimetrat mund të paguani me kartëmonedha, por edhe me kartela debiti dhe krediti”, thonë nga Qendra Tregtare.

By vull