Gjykata Themelore në Prishtinë ua ka vazhduar paraburgimin edhe për dy muaj tre serbëve të Kosovës të dyshuar për sulmin ndaj policisë së Kosovës në Banjska në veri të Kosovës më 24 shtator, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmin për organizatën joqeveritare që monitoron gjyqësorin e Kosovës, “Betimi për Drejtësi”, e ka konfirmuar zëdhënësja e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Mirlinda Gashi.

– Lidhur me kërkesën tuaj për informim, ju njoftojmë se… Gjykata e Shkallës së Parë në Prishtinë – Divizioni Special pranoi kërkesën e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, me të cilën të pandehurit V.T., B.S. dhe D.M. masa e paraburgimit është vazhduar për dy muaj, për secilin veç e veç, thuhet në përgjigjen e gjykatës.

By vull