Trupi i të riut të vdekur u gjet mes dy vagonave të trenit dhe u regjistrua nga kamera e televizionit spanjoll.

I riu kishte veshur rrobat që kishte veshur në momentin e zhdukjes dhe policia konfirmoi se trupi ishte i Alvaro Priet.

Disa orë pas gjetjes së trupit, policia lëshoi ​​një deklaratë ku thuhej se treni në të cilin u gjet kufoma ishte jashtë funksionit prej javësh, ishte prishur dhe nuk ishte në lëvizje, as nuk i ishte nënshtruar inspektimit apo mirëmbajtjes dhe nuk kishte ka nisur që nga 24 gushti i vitit të kaluar dhe se në këtë ditë ka kryer një manovër të brendshme pa ofruar shërbime për pasagjerët. Gjatë manovrës është gjetur trupi i të riut të lumtur.

Futbollisti ka udhëtuar për në Sevilje pak ditë më parë i shoqëruar nga një tjetër i ri dhe të mërkurën kanë qenë në një klub nate në Sevilje. E enjtja ishte dita e fundit që dikush dëgjoi prej tij. Ai duhej të udhëtonte për në Kordobë, por kishte probleme me biletën dhe baterinë e telefonit, ndaj vendosi të hipte në një tren tjetër pa biletën e duhur dhe të mos shkonte në Kordobë. Ai u detyrua të dilte nga treni nga stafi i trenit dhe më pas u kap për herë të fundit nga kamerat e sigurisë në stacionin Santa Justa.

Fatkeqësisht, pas disa ditësh kërkime, rezultoi se ai u gjet i vdekur.

By vull