“Ata kanë politikën e tyre, thonë këndvështrimin e tyre që është i kundërt me tonin, kanë konkluzionet e tyre, për ta Kosova është e pavarur dhe bazohet në vendimin e tyre, pa asnjë akt, por ne duhet ta kuptojmë atë lloj realiteti, SHBA-ja dhe Gjermania nuk do të ndryshojnë qëndrim – do të jenë edhe më të fortë për të dëshmuar se nuk kanë gabuar”, tha Vuçiq dhe njoftoi se të enjten ose të premten do të jetë në Bruksel për çështjen e Kosovës.

By vull