Pas pesë fitoreve të shënuara, ai u ndal në finale, kategoria -73 kg.
Akili fitoi medaljen e parë që prej se u bë kampion Evrope 2021 dhe medalist i bronztë në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.
Plus 700 pikë në llogarinë e tij për Lojërat Olimpike Paris 2024.
Nesër garon Shpati Zekaj, ndërsa kampionet olimpike, Distria Krasniqi, Nora Gjakova, pushuan, sikurse Laura Fazliu.

By vull