Live nga Kodra e Diellit
Ja arsyet pse nga BDI thurrin skenare të tilla. Sepse u pengon puna dhe zhvillimi i vendit, pasi ata vetë janë mësuar vetëm të vjedhin.
Nesër do të dalin të gjitha faktet për atë se: Kush ja dhuroi vendin Kishës!
Kush ja dha lejen për ndërtimin!
Kush qëndron dhe pse prapa kryqit!
E vërteta me mjegull nuk mbulohet!

 

 

By vull