Cesc Fabregas, bashkëpronar i klubit të futbollit Como, është emëruar trajner i përkohshëm i divizionit të dytë italian, bëhet e ditur në faqen zyrtare të klubit.

 

Më parë u raportua se Moreno Longo është shkarkuar nga detyra e trajnerit në klubin e Lake Como.

Longo (47) u zëvendësua papritur, sepse në tre raundet e mëparshme fitoi shtatë nga nëntë pikë të mundshme, dhe pas 12 raundeve të luajtura klubi është i gjashti me 21 pikë dhe është në pozitë lider në play-off për kompletimin e Seria. A.

Fabregas (35) do të drejtojë ekipin e të moshuarve në mënyrë të pavarur për herë të parë në karrierën e tij, pasi më parë ka drejtuar vetëm ekipin e të rinjve të Como.

Spanjolli u bë një nga pronarët minoritarë të Como në verën e vitit 2022 dhe pas tij, ish-bashkëlojtari i tij nga Arsenali, Thierry Henry, investoi në klub.

Siç njoftohet në faqen e internetit të klubit, Fabregas do ta drejtojë ekipin vetëm në baza të përkohshme.

By vull