Izet Mexhiti prezenton prurjen e re, avokatin e mirënjohur strugan Ardian Demiri

Lëvizja Demokratike gjithnjë e më shumë po i pasuron radhët me kuadro tejet profesionale, të respektuara e të pastra. Nga sot Lëvizjes Demokratike ju bashkangjit avokati i mirënjohur nga Struga Ardian Demiri. 

Ardiani me vete sjell bagazh profesional thuajse 20 vjeçar në fushën e jurisprudencës dhe është mirë i njohur për opinionin e gjërë si një profesionist i dëshmuar. Në fakt Ardian Demiri do të jetë edhe koordinator i Lëvizjes Demokratike për Strugën.

Lëvizja Demomratike do të jetë gjithmonë e hapur për kuadro cilësor, profesional e të pastër.

Ndryshimi po vjen!

By vull