Elmedin Karić nga Busovaça e Bosnje-Hercegovinës është i martuar me dy gra. Fatimja është gruaja e parë e Elmedinit, me të cilën ai ka tre djem. Por dy vite më parë, Elmedin solli një grua të re në jetën e tij. Gjatë kohës që punonte në Gjermani, ai u takua me ukrainasen Jana dhe sot ajo jeton me të dhe Fatimën në Bosnje-Hercegovinë.

By vull