Një miliarder misterioz po kërkon qiramarrës për parajsën e ishullit të tij në Karaibe.

Mediat e huaja kanë publikuar një shpallje pune në faqen e internetit të agjencisë së punësimit Fairfax & Kensington, ku një biznesmen i ofron 160 mijë paund në vit një çifti për të jetuar dhe mirëmbajtur ishullin e tij privat në Karaibe.

Detyra e tyre ndërsa jetojnë atje është të promovojnë transformimin e ishullit nga një kantier ndërtimi në një parajsë luksoze në mediat sociale.

Ndikuesit që do të merrnin vendin e punës do të shkonin në ishullin sekret në janar dhe do të ndanin përvojën e tyre të jetës atje në rrjetet sociale. Si ishulli ashtu edhe emri i pronarit do të mbaheshin rreptësisht sekret.

Çfarë kërkohet nga çifti që do të vijë në ishull?

Kandidatët perfekt janë ata me përvojë të gjerë në mikpritjen luksoze. Përveç postimeve në rrjetet sociale, detyrë e tyre është edhe monitorimi dhe menaxhimi i punës së objektit dhe zhvillimeve në ishull deri në përfundimin e projektit.

George Ralph Dunn i agjencisë së rekrutimit Fairfax & Kensington thotë se qëllimi është të tërheqë kandidatë nga jashtë kompanisë së tyre, sepse, thotë ai, punonjësit e mikpritjes në përgjithësi nuk kanë aftësitë ose platformat për të ndikuar në një numër të madh njerëzish.

Ai pretendon se puna prej 160,000 £ në vit ofron mundësinë për ta “bërë ishullin tuajin” dhe bëri shaka se do të aplikonte nëse puna e tij nuk ishte të gjente kandidatë, raporton Daily Mail.

“Kjo është një mundësi reale për influencuesit. Ata do të paketonin jetën e tyre dhe do të lëviznin. Ju keni Richard Brunson dhe Larry Page në ishujt që e rrethojnë, kështu që zona është zakonisht shesh lojërash miliarderësh. Pronari dëshiron të nxjerrë në pah bukurinë e vendit dhe kjo është një pjesë e madhe e kësaj pune. Duhet ta filmoni dhe më pas të vendosni vulën tuaj sesi duket dhe funksionon e gjitha”, vëren Dunn.

Çifti që merr vendin e punës duhet të tregojë sesi ishulli është transformuar që nga dita e parë, kur ishte e gjitha një kantier, deri në fazën përfundimtare, kur gjithçka është gati për të ftuarit.

Puna, siç thonë ata, i përshtatet kujtdo që e do aventurën. Ishulli tashmë ka një menaxher të përgjithshëm dhe inxhinierë të ngarkuar për ndërtimin e objekteve të tij.

By vull