Zëvendëskryeministrja,  dhe  ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku bëri të ditur se vitin e ardhshëm parashikohet të ndërtohen 255 km rrugë të reja.

Programi për Transportin Rrugor është një nga prioritetet e qeverisë për periudhën 2024-2026.

 

Buxheti i vitit 2024 me fond 52.7 miliardë lekë mbështet 11 sektorë prioritarë të MIE-së, nga të cilat programi për investimeve në infrastrukturën rrugore, adreson një fond prej 23.18 miliardë lekësh.

 

By vull