Në llogarinë e saj në TikTok, ku ndiqet nga gati dy milionë njerëz, ajo poston shpesh video të kështjellës dhe ndjekësit e saj shpesh pyesin se si është e mundur që ajo jeton në një kështjellë.

“Që nga ndërtimi i saj, kështjella i përkiste kontëve të Sannazaro. Si pjesë e familjes, ne u transferuam këtu në vitin 2006 dhe vendosëm ta kthejmë kalanë në një atraksion turistik”, thotë Ludovika në video. Kalaja ka 18 dhoma gjumi, nëntë banja, një dhomë ngrënie, një bibliotekë ose arkiv, një kishëz dhe pasazhe sekrete.

Edhe pse shumë njerëz i shkruajnë se jeta e saj është si një përrallë, Ludovika thotë se shumë gjëra në jetën e përditshme janë të vështira. Për shembull, kur familja e saj humbet diçka, është shumë e vështirë për ta gjetur atë.

“Është shumë e vështirë të gjesh se ku është një anëtar i familjes, kështu që kur duam të gjejmë njëri-tjetrin, kalojmë shumë kohë vetëm duke ecur nëpër kështjellë”, vuri në dukje ajo. Ajo shtoi se edhe pse jeton në një kështjellë, ajo bën një jetë si gjithë të tjerët.

Por ajo thotë se të jetuarit në kështjellë e vështirëson gjetjen e partnerit.

“Nëse shoh që dikush është më i interesuar për kështjellën time dhe jetën që mendojnë se do të kenë nëse janë me mua, unë e injoroj atë. “Shumica e njerëzve shohin vetëm pjesën përrallore të meje dhe të jetës sime, por sigurisht që kjo nuk është jeta ime reale”, tha Ludovika dhe shtoi se disa burra janë të frikësuar nga kështjella.

Nga rruga, Kalaja e Sanazaro konsiderohet nga shumë njerëz si vendi më i përhumbur në Evropë. Ludovika shpesh flet për përvojat e pazakonta dhe të frikshme që ka pasur në ndërtesë.

By vull