Snopçe: Deputetët e VMRO dhe Levicës nuk e durojnë gjuhën shqipe, kjo është skandaloze

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Halil Snopçe ka reaguar ashpër sot në komisionin parlamentarë pasi deputetët e VMRO dhe Levicës nuk e durojnë gjuhën shqipe, kjo është skandaloze u shpreh Snopçe, shkruan Top24.

Shpërndaje

By vull