Qeveria në seancën e sotme vendosi që 30 nëntori të jetë ditë jopune për të gjithë të punësuarit në administratën shtetërore dhe publike, në zonën e qytetit të Shkupit, si dhe për shkollat ​​fillore dhe të mesme të zonës. qytetin e Shkupit, për shkak të mbajtjes së takimit të 30-të ministror të OSBE-së.

Vendimi nuk vlen për çerdhet dhe objektet shëndetësore në zonën e qytetit të Shkupit, të cilat duhet të zhvillojnë planet e veta për funksionim, për të funksionuar pa probleme, shton Qeveria.

Gjithashtu, Qeveria një ditë më parë (29 nëntor) vendosi që orari i punës për të gjithë të punësuarit në administratën shtetërore dhe publike në territorin e qytetit të Shkupit të përfundojë në ora 12:00.

By vull