Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Aco Karbanov: Musa Xhaferi kërkon shans të dytë, kjo është e njejtë si vëllau Mijallkov të dëshiroj të kthehet në pushtet - Koha News
Aco Karbanov: Musa Xhaferi kërkon shans të dytë, kjo është e njejtë si vëllau Mijallkov të dëshiroj të kthehet në pushtet 1

Aco Karbanov

Po thuajse të gjithë të nënshkruarit në grup kanë qenë në pozicione kush në qeveri e kush në komuna, të njohur për elektorarin e BDI-së dhe për opinionin kështu që “grupi i zjarrit” më duket i gërditshëm. OK Grubi është arogant por këta po ashtu janë të harxhuar. Sipas meje Musa Xhaferi të kërkojë një shancë të dytë është njejtë si i vllazëruari i tij Mijallkov të kthehet në politikë. Le të jetë me fat që nuk përfundoi si ai që sipas meje duhej. Në princip, kërkesat drejtuar kryetarit të partisë në BDI nga grupi i pakënaqur janë legjitime dhe mbajnë.

Partia më e madhe shqiptare funksionon nën diktaturë nga një person dhe pa debat të brendshëm ndërsa kjo nuk mund të jetë mirë në një shtet demokratik.
Deri ku është e përgaditur të shkoj ky grup për demoktatizim të brendshëm?
Kjo varet nga ajo se sa persona janë të vetëdishëm se çfarë pasojash afatgjate mundet  konsesualisht ti shkaktojnë subjektit politik.
 Puna e keqe në këtë situatë është se një pjesë e personave të nënshkruar në këtë listë nuk e kuptojnë fjalën;
Përgjegjësi dhe përgjegjësi për fjalën e dhënë.
Ndoshta kanë vendosur ti përmirësojnë gabimet që i kanë në të kaluarën dhe kërkojnë një mundësi të dytë…
Sa i përket fuqisë politike ky grup, dy deputet janë shumë në një shumicë të brishtë si kjo që qeveris. Ndërsa sipas burimeve ka më shumë se dy deputet.
Cili ishte debakli më i madh i këtij grupi?
Nëse sërish gjejnë kompromis me marrjene ndonjë funskioni plus.

By vull