Duke iu përgjigjur pyetjes së një gazetari gjatë një vizite në fshatin Radovë me rastin e vënies në punë të një qendre arsimore parashkollore në Bosilevë, përmes një programi të USAID-it, ajo theksoi se ishte e vetëdijshme se ligji kishte hyrë në procedurë parlamentare, por se kishte hyrë në procedurë parlamentare. nuk e dinë përmbajtjen e tij dhe shtoi se është e rëndësishme që liderët politikë të njohin publikun me nevojën për ta veshur atë.

– Qytetarët e vendit duhet të kuptojnë se çfarë po ndodh dhe pse po ndodh dhe drejtuesit e tyre të zgjedhur të komunikojnë me ta pse është e rëndësishme. Ky nuk është ligji i parë i amnistisë, sigurisht që nuk do të jetë i fundit dhe ne po e ndjekim nga afër procesin për të parë rezultatin përfundimtar, tha Ageler.

Zyra e Kryetarit të Kuvendit bëri të ditur dje se ligji tashmë është dorëzuar në deputetë dhe propozohet të miratohet pas procedurës së shkurtuar.

By vull