Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Agon Hashimi rikthehet fuqishëm pas lëndimit në fushën e futbollit

1 min read

Futbollisti Tetovar Agon Hashimi rikthehet fuqishëm pas lëndimit në fushën sportive por ksaj radhe jo tek ish klubi futbollistik Vllaznimi nga Kërçova por ne klubin futbollistik Gostivari qe garon ne ligën e dyt perendim, Agoni pati rastin të debutoj në këtë derbi ndeshje mes skuadres KF Drita dhe KFGostivari ku aritën si misafir të ndeshjes të jenë fitues i 3 pikeve.

.Me paraqijen e tij ngel i kenaqur edhe stafi drejtues i ekipit i cili vlen të ceket trajneri i ri Argjend Beqiri i cili ariti në vend të trajnerit Erxhan Menga.