Ai jeton me tetë gra dhe të gjitha kanë vetëm një kërkesë për të: Nuk del nga palestër, nuk ha bukë apo makarona dhe duhet të kalojë orë të tëra për kujdesin ndaj trupit

2 min read

Arthur, një model dhe influencues u bë i famshëm për martesën me shumë gra dhe e deklaroi veten “spornoseksual”, pasi kaloi muajt e fundit duke u praktikuar, me kërkesë të grave të tij. Termi “spornoseksual” është shpikur nga gazetari britanik Mark Simpson për të përshkruar meshkujt që duan të duken si top sportistë, por edhe yje porno. Bëhet fjalë për një individ që kujdeset për pamjen e tij me theks të veçantë në një trup të tonifikuar, në formë, mashkullore dhe jo vetëm në rregullimin dhe modën.


 Gratë më kontrollojnë të brendshmet çdo javë – shton ai duke folur për gratë e tij.

Ajo i kushtohet aq shumë figurës së saj, edhe pse e di që kjo i bën disa femrave të mos ndihen rehat.

– Disa vajza nuk u pëlqen të shohin dikë që kujdeset aq shumë për veten e tyre, e disave janë thjesht xheloze – thotë Urso.

Ai gjithashtu ndjek një ritual kujdesi për të kënaqur nevojat e tij dhe duket se i bën të lumtur shumicën e partnereve femra në shtëpinë e tij. Ai gjithashtu iu drejtua dietave me kufizime ekstreme dietike për të kënaqur shijen e tyre.

– Nuk kam ngrënë gluten, laktozë, madje as bukë dhe makarona – ka shtuar ai, transmeton “24sata.hr”.

Modelja u përqendrua gjithashtu në një regjim ushtrimesh të krijuar për atletët olimpikë, i cili përfshin maratonë, cross-fit, shumë vrapim dhe tre orë stërvitje me peshë në ditë. Artur gjithashtu praktikon një rutinë strikte të kujdesit për trupin që përbëhet nga kremra të ndryshëm hidratues për trupin dhe flokët.

– Gratë e mia kërkojnë që unë të jem në formë, ndryshe më japin mësime – përfundoi ai.