Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Akiki: Besnik Emshiu iu mori para banorëve për rrugën që ndërtoi në Pallçisht (VIDEO) - Koha News
Akiki: Besnik Emshiu iu mori para banorëve për rrugën që ndërtoi në Pallçisht (VIDEO) 1

Kryetari i bashkësisë lokale të Pallçishtit të Poshtëm sot gjatë prononcimit për media nga vendi ku protestohej ka hedhur akuza të rënda në drejtim të kryetarit të komunës së Bogovinës ku të cilin e kanë shpallur të padëshiruar në vendbanimin e tyre.

“Kryetari i komunës personalisht Besnik Emshiu na ka mashtruar edhe ate në vazhdimësi, ne skemi ujë të pishëm ndërsa ai nuk i beson as nënshkrimit të vet të cilin e nënshkroi në Korrik, ne i themi që se duam të vij më në Pallçisht” tha Vullnet Akiki kryetar i Bashkësisë Lokale në Pallçisht të Poshtëm, përcjellë Top24

Ai më tej shtoi se dhe një rrugicë të vetme me gjatësi afro 50m banorëve ju kanë marë nga 400 deri në 500 euro për shtëpi që jetojnë në atë pjesë.

 

By vull