Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Aktorit Flamur Aljiji kalon pushimet dimërore në Kodrën e Diellit me futbollistin Ferhan Hasani

1 min read

Pushimet dimërore tashmë kanë filluar për aktorin e njohur shqiptarë nga Tetova, Flamur Aljiji i cili ka qëndruar për disa ditë në Kodrën e Diellit dhe atë në shoqëri të futbollistit të njohur Ferhan Hasani, ndërsa të dy bashkë janë parë teksa shijojnë bukuritë e malit Sharr. Që të dy njihen si miq të mirë dhe sa herë që Flamuri vjen në Tetovë sigurisht që takohet me Ferhanin.

Verified by MonsterInsights